Menu
Cosul tau

Termeni si conditii

Daca folositi site-ul www.agro-tehnica.ro trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. SC Bady Design SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Pe de alta parte, persoanele care nu se inregistreaza, comandand fara inregistrare, trebuie sa ofere informatiile corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile, iar daca nu va inregistrati, trebuiesc indeplinite aceleasi conditii referitoare la corectitudine si realitate. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC Bady Design SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre SC Bady Design SRL pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul SC Bady Design SRL, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise(SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

SC Bady Design SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, conform INFORMATIILOR DE LIVRARE.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.agro-tehnica.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.agro-tehnica.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.agro-tehnica.ro si va pune in miscare cercetarea legala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA. Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.agro-tehnica.ro . In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

4. Livrarea produselor

SC Bady Design SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea pe teritoriul Romaniei este contra cost, si cade in sarcina clientului.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii;

SC Bady Design SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC Bady Design SRL care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

SC Bady Design SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

5. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se efectueaza exclusiv la livrarea produselor.

Continuarea folosirii site-ului www.agro-tehnica.ro presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.